Vrouwen 39-

Het is fijn om vrouw te zijn. Maar van je hormonen kun je ook écht last hebben. Ze kunnen de oorzaak zijn van bijvoorbeeld stemmingsklachten na de geboorte van je kind, van allerlei klachten tijdens de overgang of problemen rondom de menstruatie. Die klachten kunnen je leven negatief inkleuren. Bijna altijd zijn deze klachten te verhelpen!

Herstellen van je hormoonbalans
Je hormoonhuishouding kan in disbalans raken onder invloed van de overgang, zwangerschap of door factoren zoals te veel stress of verkeerde voeding. Kunst is om die balans weer te herstellen. Hoe dat het beste kan is voor iedereen verschillend. Met mijn expertise en ervaring als verpleegkundige en specialiste in vrouwengezondheid help ik jou daar graag bij.

Een oplossing die bij jou past
Ik neem tijd voor jou en heb aandacht voor jou. Je krijgt alle ruimte om jouw verhaal te vertellen. Vervolgens bekijken we samen welke stappen nodig zijn om tot een oplossing te komen. Het is belangrijk dat jij je daarin kunt vinden, alles gebeurt in overleg! Meestal zijn een paar sessies genoeg. Vervolgens kun jij weer genieten van het leven!

Maak nu een afspraak